Crespo Fanlo | Avís legal
494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-494,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

 

Denominació social:

CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS, SCP

Domicili social:

Carrer Mallorca 228,2º 1ª

08008 Barcelona

Correu electrònic:

info@crespofanloadvocats.es

Telèfon:

+34 932418422

Fax:

+34 932006133

CONDICIONS GENERALS DE L’ÚS DE LA PÀGINA WEB

 

1. INFORMACIÓ GENERAL

• Llegeixi detingudament aquestes condicions abans de procedir a la lectura de la pàgina web de CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS. El visitant accepta i queda obligat per les condicions que aquí s’exposen. L’usuari en utilitzar la pàgina web accepta aquestes condicions generals i resta obligat a utilitzar la pàgina web, els serveis i els continguts allotjats de conformitat amb les mateixes. L’usuari accepta que l’ús de la pàgina web, dels serveis i dels continguts té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat. Si no està d’acord amb aquestes condicions generals haurà d’abandonar la pàgina web.
CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS es reserva el dret a modificar les presents Condicions Generals en qualsevol moment i sense previ avís. Per això, l’usuari s’obliga a revisar aquestes Condicions Generals cada vegada que accedeixi a la pàgina web.
• La utilització de certs serveis oferts per la pàgina web poden estar sotmesos a condicions particulars, que poden completar i / o modificar les Condicions Generals que aquí s’exposen. Per això l’usuari haurà de llegir atentament les corresponents condicions particulars.

Tant les Condicions Generals com les particulars, si n’hi ha, es completen amb els avisos, reglaments d’ús i instruccions que es posen en coneixement de l’usuari per CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS.

 

2. TITULARITAT DE LA PÀGINA WEB

Aquestes Condicions Generals d’utilització de la Pàgina i, si escau les particulars, regulen la utilització de la Pàgina d’Internet www.crespofanloadvocats.es (en endavant la “Pàgina”) que és titularitat de CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS.

 

3. MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS GENERALS

CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS es reserva el dret d’efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes en les presents Condicions Generals obligant els usuaris a llegir-les amb atenció, cada vegada que vulguin utilitzar la Pàgina, així com a la pàgina web , podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a la pàgina web i / o als serveis, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís als usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals o les particulars que, si escau, els siguin aplicables.

 

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I / O PROPIETAT INDUSTRIAL

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la pàgina www.crespofanloadvocats.es i dels seus continguts (textos, logos, imatges, sons, àudio, vídeo, programari …) pertanyen a CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS o, si escau , a terceres persones. L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

Els Usuaris se d’obtenir, i fins i tot d’intentar obtenir, informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través de la Pàgina o dels Serveis (en endavant, els “Continguts”) utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat a aquest efecte en la pàgina o, en general , dels que s’utilitzin habitualment a Internet a aquest efecte sempre que no comportin un risc de dany o inutilització de la Pàgina, dels Serveis i / o dels Continguts.
CRESPO & FANLO ADVOCATS ASSOCIATS no concedeix cap llicència o autorització d’ús de cap classe sobre els seus drets de propietat industrial i / o intel·lectual o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionat amb la Pàgina, els Serveis o els Continguts.

 

5. PROHIBICIÓ DE DIFUSIÓ DELS CONTINGUTS I INFORMACIÓ SUBMINISTRADA

Els Usuaris s’obliguen a fer servir els Continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es comprometen a abstenir-se de:
• utilitzar els Continguts de forma, amb fins o efectes contraris a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptats